2020-07-14 Spotting EHLW (Eerste aankomst F-011 en F-012)

Vandaag zou het dan echt gebeuren, de F-011 en F-012 welke voor het eerst op Nederlandse bodem zal landen.Wederom vandaag even weer vanuit mijn werk heen en weer naar Leeuwarden om al het moois te bewonderen.Het begon echter met een NH90 welke binnen kwam met kennelijk wat rook in de cockpit welke prima geholpen werd door de brandweer van de vliegbasis.En misschien belangrijker, hij was ook op tijd weer weg om plaats te maken voor de arrival van de F-011 en F-012.Dan uiteindelijk hoor je gerommel in de lucht, 2x F-16 welke de landing in gezet hebben…..nog even geduld, want ik hoor berichten om mij heen dat de F35`s ook dichtbij in de lucht hangen.En dan is de 1ste te zien, het zij door de weersomstandigheden iets moeilijker maar toch, hij komt er aan!!Toch nog een paar acceptabele platen van kunnen maken en na nog een paar lokale f-16`s op de foto gezet te hebben weer richting de zaak gegaan om verder te gaan met mijn werk.

Klik op de foto voor de volledige galerie (wordt geopend in een nieuw tabblad)
Dit bericht is geplaatst in Spotten met de tags . Bookmark de permalink.