2019-08-12 Spotten vliegbasis Eindhoven EHEH

Vandaag naar Eindhoven gereden om o.a. de F-16`s van vliegbasis Volkel te spotten, welke tijdelijk even op Eindhoven komen te staan.
Tijdens het wachten uiteraard rond gekeken en ook gekeken naar de T235 welke even op en neer Engeland ging.
Een fransoos welke meerdere keren binnen kwam en touch & go`s uitvoerde.
De G-273 welke uit de hangaar kwam voor een engine test aan de overkant van het veld, met ondertussen de brandweer die overal heen reed, daarbij getrakteerd op een hele mooie binnenkomst van de G-275 welke vanuit Duitsland kwam.
Ook de T-264 werd uit de hangaar geduwd en zodoende kon ik hem vast leggen gezamenlijk met zijn broertje de T-235, de T-264 werd vervolgens ook naar de overkant van het veld geduwd om daar ook een engine test uit te gaan voeren.
En toen was het eindelijk tijd dat de F-16`s binnen kwamen, terwijl het de hele dag prachtig mooi weer was (zelfs een beetje verbrand), ging het precies tijdens de arrivals van de F-16`s als een idioot hozen! Maar ach, dat heeft ook wel weer wat. Al met al een geslaagd dagje!

Klik op de foto voor de volledige galerie (wordt geopend in een nieuw tabblad)
Dit bericht is geplaatst in Spotten met de tags . Bookmark de permalink.